De ce trebuie să te întâlneşti cu un bărbat cu tatuaje!

 

Este ceva special în legătură cu un bărbat cu tatuaje. Dacă are o barbă şi un păr lung extraordinar de frumos, cucereşte tot ce-i stă în cale în mod instant.

Arta şi caligrafia sunt asemeni unui afrodisiac pentru ochi, iar eu, personal, nu am întâlnit vreodată o femeie căreia să nu-i placă un bărbat cu tatuaje.

Cu introducerea făcută, haideţi să vedem împreună care sunt motivele pentru care nu ar trebui să ai gânduri secundare când un bărbat cu tatuaje îţi cere o întâlnire:

Arată ca un “bad boy”

Fiecare femeie este atrasă, în secret, de acest tip de bărbaţi. Tatuajele pot transforma orice băiat într-un adevărat rock star; poate nu va fi unul, nu se va purta ca unul- poate fi un lucru bun, însă, va arăta extraordinar de bine.

Este sexy

Tatuajele sunt sexy: imaginează-ţi tatuajele pe braţele sale acoperite sumar de un tricou alb- este ca şi Raiul pe pământ. Acum, braţele lui îti înconjoară talia şi te fac să te simţi iubită: ei bine, cum e?

Este dedicat

Nimic altceva nu demonstrează mai bine acest fapt decât un bărbat ce a ales să-şi facă tatuaje deoarece acestea se fac pe viaţă iar noi femeile, suntem în siguranţă să presupunem că nu le este frică să se aşeze la casa lor, nu?

Are un job neobişnuit

Job-urile obişnuite unde se munceşte de la 9 la 5 nu prea sunt caracteristice unui bărbat cu tatuaje- este un fapt mai mult decât cunoscut. Un astfel de personaj probabil are cel mai interesant job din lume, asta însemnând că vei fi fascinatã de poveştile şi lecţiile lui de viaţă.

Este misterios

El are tatuaje ce tu nu le cunoşti înţelesurile. Este o poveste în spatele acestora? Este un înţeles ascuns? Îţi va spune vreodată care este adevărul? Uh, atât de misterios!

Este deschis la minte

Acest tip de bărbaţi gândesc liber, înafara cutiei. Nu le pasă de ceea ce doreşte societatea ca ei să facă sau cum ar trebui să arate la un moment dat al vieţii. Îşi asumă riscuri cu fiecare tatuaj în parte iar acest lucru este irezistibil de atrăgător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *